Risteilyohjelma 2018

Galaxy lähtee lauantaina 27.1.2018 klo 19.30 Turun satamasta

Tällä risteilyllä hanuristit ovat tähtiä!

  • tanssimusiikin tiheää tunnelmaa
  • soitto soi ja laulu raikaa laivan käytävillä
  • yhteislaulua isoilla ja pienillä porukoilla
  • kansainvälistä väriä
  • harmonikkamessut

Pekka Juntusen orkesteri solistinaan Leif Lindeman
Vuoden 2013 tangoprinssi tanssittaa laivan suuressa salissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Yhtye valloittaa risteilyvieraiden sydämet mukaansatempaavalla ja monipuolisella tanssimusiikillaan. Tunnelman kruunaa orkesterin hanuristina soittava Pekka Juntunen.

Jani Helenius & Roulette, solistina Antti Huovila
Jani Helenius on kiertänyt harmonikkansa ja yhtyeensä kanssa suomalaisia tanssilavoja yli 20 vuotta. Harmonikkaristeilyllä Roulette -orkesterin solistina esiintyy kesällä 2017 paluun estradeille tehnyt Antti Huovila.

Tähtitanssit
Näissä tansseissa Jani Heleniuksen Roulette -orkesterin solistivieraiksi nousevat estradille maamme eturivin harmonikkavirtuoosit, mm. Kalle Kurvinen, Kalle Kämäräinen, Elias Ukkonen ja Viivi-Maria Saarenkylä.

Kolmella komiasti
Harmonikkaristeilyn perinteikkääseen ohjelmaan kuuluvat tietysti Seppo Soittila, Matti Lepänhaara ja Seppo Lankinen, jotka laulattavat ja naurattavat risteilyvieraita hersyvällä huumorillaan ja mukavalla, mutkattomalla soitollaan.

Harmonikkakerhot tanssittavat
Mikä menisikään jalan alle paremmin kuin mukava ja rytmikäs harmonikkamusiikki. Tätä mukaansatempaavaa tanssimusiikkia Harmonikkaristeilylle tulee soittaman lähes kaksikymmentä harmonikkakerhoa eri puolelta Suomea.

Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund
Vuosikymmenten mittaisen kokemuksensa risteilyn estradille tuo harmonikkataiteilija Veikko Ahvenainen yhdessä Carina Nordlundin kanssa.

Henna Leppänen & Tango selection
Tulisia tangoja, musiikin hohtoa ja paloa Harmonikkaristeilylle tuo Henna Leppäsen Tango selection. Musiikki soljuu ja aksentit pauhaavat soitinten välillä luoden kylmiä väreitä nostattavan tunnelman. Hennan omien sävellysten lisäksi ohjelmasta löytyy mm. Astor Piazzollan ja Richard Gallianon musiikkia.

Jonna Pirttijoki
Kohtalokkaan tulkitsijan Jonna Pirttijoen käsittämätön taito yhdistää virtuoottinen soittimen käsittely ja laulu huikeaksi kokonaisuudeksi ei jätä ketään kylmäksi.

Viivi Maria Saarenkylä ja Tiia Karttunen
Kultaisen Harmonikan voittajakaksikko Viivi Maria Saarenkylä ja Tiia Karttunen soittavat kevyttä, jatsahtavaa musiikkia asiaankuuluvalla virtuosismilla maustettuna. Heidän musiikkituokionsa risteilyllä seikkailee jazz-stantardeista ikivihreisiin Suomi-iskelmiin ja argentiinalaisesta tangosta lattarivivahteisiin.

Päivi Mettälä & Jörgen Sundeqvist
Skandinaavinen kattaus perinteistä musiikkia kiinnostavina sovituksina kuullaan Päivi Mettälän ja Jörgen Sundeqvistin esittämänä.

Sami Pirttilahti
Sami Pirttilahti on bandoneonin huipputaitaja ja argentiinalaisen tangon tulisten tunteiden tulkki.

Pasi ja Petri Raukola
Pasi ja Petri Raukola tuovat maistiaisia upeista harmonikkaklassikoista autenttisilla klassikkohanureillaan. Veljekset ovat vanhan harmonikkamusiikin suvereeneja taitureita.

Nuorten soittajien varietee-konsertti
Nuorten virtuoosien konsertissa kuullaan kansainvälisen Coupe Mondiale -kilpailujen varietee-sarjoihin sopivaa musiikkia ja joku nuorista suomalaissoittajista lähetetään Harmonikkaliiton stipendillä osallistumaan seuraavan Coupe Mondialen varietee-sarjaan. Lisäksi konserttiin antavat väriä nuoret viihdemusiikin virtuoosit maailmalta.

Kokkolan Junioriharmonikat
Junioriharmonikat on energinen ja  mukaansatempaava orkesteri, jossa soittavat Kokkolan konservatorion perusopetuksen nuoret oppilaat. Junioriharmonikat on ennakkoluuloton orkesteri, jonka ohjelmistoon kuuluvat kansanlaulut, pop-kappaleet aina Deep Purplesta Abbaan. Orkesteri käyttää tavallisten harmonikkojen lisäksi mm. Rolandin digitaalista harmonikkaa ja bassoharmonikkaa. Svengissä löytyy. Orkesteria johtaa Raimo Vertainen.

Hanurikaraoke
Laivan discossa kuka tahansa soittaja pääsee esiintymään bändin säestyksellä Mauri Heinon vetämässä hanurikaraokessa. Taustaorkesterissa harmonikkaa soittaa Tapio Rannanmaa.

Harmonikkamessut
Harmonikkamessuilla laivan konferenssitiloissa on esillä laaja ja monipuolinen tarjonta markkinoilla olevista harmonikoista sekä asiantuntemusta niin harmonikan hankintaan kuin huoltoon, restaurointiin ja korjaukseen.

Esiintyjätiedot täydentyvät myöhemmin.

Laiva saapuu takaisin sunnuntai-iltana 28.1.2018 klo 18.00 Turkuun.