Enää päivä aikaa risteilyyn! Baltic Princess lähtee Turusta huomenna, eli lauantaina 23.3. klo 18.30. Ohjelma alkaa jo terminaalissa Seppojen tahtiin ja soiton siivittämänä toivotamme teidät tervetulleiksi laivaan. Laivan eri ohjelmapaikoilla keikat pyörähtävät käyntiin klo 19.00, ja risteilyn koko musiikkiohjelma kuuluu matkan hintaan. Matkaliput, ennakkoon varatut ruokaliput, sekä risteilyohjelman saatte satamassa.

Mikäli tulette harmonikkaliiton järjestämällä linja-autolla, kuljettaja noutaa liput terminaalista ja jakaa ne teille autossa.

Jos et ole vielä hankkinut lippuja, tänään ehdit vielä varata matkan sivuiltamme. Jos päätät lauantaina lähteä mukaan, soita silloin liiton toimiston numeroon 044 493 6113 tai tule suoraan Turun satamaan Siljan terminaalille, Linnankatu 91, ostamaan liput.

Lippuja saa satamastakin niin kauan kuin niitä riittää! Hyvissä ajoin kannattaa kuitenkin olla liikkeellä, sillä matkustusasiakirjat tarkistetaan terminaalissa kaikilta ennen lähtöä. On hyvä tarkistaa myös tiedot Hyvä tietää -sivulta.

Mukavaa perjantaita ja nähdään risteilyllä!

Jaa somessa!