Muutos- ja peruutusehdot

  • Kaksi kuukautta (2 kk) ennen matkan alkua kuluton peruutus.
  • 2 kk – 1 kk ennen matkan alkua peruutuskuluina peritään toimistokulut 15 € / henkilö.
  • 1 kk – 14 vrk ennen matkan alkua peruutuskuluina peritään 50 % matkan hinnasta.
  • Vähemmän kuin 14 vrk ennen matkan alkua peruutuskuluina peritään koko matkan hinta.
  • 1 kk ennen matka alkua muutoskulut 15 € / muutos / hlö (esim. bussiin nousupaikan vaihto)

Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka korvaa sairaustapauksen vuoksi perutun matkan.

Jos risteily on varattu siten, että kahden tai useamman matkustajan seurue majoitetaan samaan hyttiin ja joku seurueen jäsenistä peruuttaa matkansa, on matkanjärjestäjällä oikeus periä peruutuksen vuoksi hytin matkustajamäärän mukainen lisämaksu, joka vähennetään matkansa peruuttaneelle palautettavasta maksusta.

Jos matkaa ei peruuteta ennen matkan alkua tai matkustaja ei saavu sovitulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen. Matka täytyy peruuttaa puhelimitse Harmonikkaliiton toimistoon p. 044 493 6113.

Matkavakuutus

Suosittelemme matkavakuutusta kaikille matkustajille.

Ikäsäännöt

Kaikilla alle 18-vuotiailla, jotka eivät matkusta huoltajan kanssa, tulee olla mukana huoltajan allekirjoittama matkustuslupa. Lisäksi mukana tulee olla huoltajan valtuuttama yli 25-vuotias valvoja sekä tarvittavat kaavakkeet asianmukaisesti täytettyinä.

Kaavakkeet ja ikäsäännöt löytyvät TallinkSiljan internet-sivuilta.

Matkustusasiakirjat Ruotsiin

Matkustusasiakirjat tarkistetaan tällä hetkellä kaikilta matkustajilta Suomen ja Ruotsin välisessä liikenteessä. Suomen kansalainen voi matkustaa Ruotsiin ilman passia tai virallista henkilökorttia, mutta henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan jollain muulla tavoin, esim. ajokortilla tai 1.3.1999 jälkeen myönnetyllä kuvallisella henkilökortilla. Alaikäiselle riittää Ruotsiin matkustettaessa henkilöllisyyden todistamiseksi Kela-kortti (myös väliaikainen).

Muuta huomioitavaa

Laivalla käy maksuvälineenä ainoastaan maksukortti tai laivaraha Starlight-yökerhossa, Iskelmäbaarissa sekä Klubilla. Pianobaarissa ja Pubissa sekä myymälöissä ja ruokaravintoloissa käy myös käteinen. Laivarahaa voi ostaa laivan infosta.

Terminaalissa suoritetaan laukkutarkastus pistokokein matkustajille ja artisteille.

Järjestysmiehet pyytävät laukkutarkastuksen yhteydessä matkustajia  poistamaan laukuistaan ylimääräiset avatut virvoitus- ja alkoholijuomat tms. tuotteet ja laittamaan ne roskikseen. Myös kaikki yli 0,5 l virvoitusjuomat ja mehupurkit on kielletty. Samoin kaikki ruoat ovat kiellettyjä. Takavarikoitavia alkoholijuomia ei saa jälkikäteen takaisin.

Lisätietoja

Mikäli mielessänne on sellaista kysyttävää, jota ei sivuiltamme löydy, ottakaa yhteyttä toimistoomme, autamme mielellämme. Harmonikkaliiton toimiston p. 044 493 6113.