Espoon Harmonikkakerho ry. on vuonna 1992 toimintansa aloittanut aktiivinen, monipuolista musiikkia soittava harmonikkaorkesteri. Kerhomme tarjoaa yhden harvoista mahdollisuuksista soittaa ohjatusti harmonikkaorkesterissa pääkaupunkiseudulla. Orkesterin tarkoituksena on osaltaan ylläpitää harmonikansoiton harrastusta sekä edistää ja kehittää jäsentensä soitannollisia taipumuksia.

Espoon Harmonikkakerhossa on 15 jäsentä ja harjoittelemme viikottain Espoon Tapiolassa sijaitsevassa harjoitustilassa. Tavoitteenamme on edelleen kasvattaa jäsenmääräämme ja täten turvata toimintamme jatkuvuutta sekä entisestään parantaa mahdollisuuksiamme esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa.

Ohjelmistomme käsittää kaikille tuttuja harmonikkakappaleita sekä mm. viihde-, elokuva- ja tanssimusiikkia ja esitämme kappaleet pääosin neliäänisesti sovitettuna. Harmonikkakerho on vuosien kuluessa julkaissut yhden kasetin ja neljä cd-levyä, viimeisimpänä vuonna 2020 valmistunut Maigret.

Harmonikkakerho esiintyy järjestämissään konserteissa, tilaustapahtumissa sekä mm. palvelutaloissa ja hoitokodeissa. Olemme esiintyneet myös mm. Harmonikkaristeilyillä ja Sata-Häme-Soi -tapahtumissa.

Espoon Harmonikkakerhon taiteellisena johtajana toimii Timo Hukkanen ja puheenjohtajana Erkki Mansikkamäki.