Olemme kaikki kotoisin Kirkkonummelta, mutta nyt vaikutamme Kirkkonummelta aina Etelä-Pohjanmaan Jalasjärvelle saakka, mistä soittajan juuremme tulevatkin. Lähitulevaisuudessa yhtye saa hieman päivitystä ja nimikin saattaa saada uutta ilmettä, koska meidän kokoonpanomme on myös vuosien varrella muuttunut. 

Soittaminen on kulkenut suvussa aina. Kaikille on laitettu haitarit syliin jo pienestä. Marko ja Ali ovat veljeksiä, ja opetus on tullut suurimmaksi osaksi Usko Välimäeltä, heidän isältään. Usko on nimetty Mestari Pelimanniksi vuonna 2016.

Jasmin on Markon tytär ja soittanut myös Usko-paapan, Marko-isän ja Ali-sedän opettamina. Suomen mestaruuksia, sekä Spelimestaruuksia löytyy meidän soittajista kaikilta vuosikymmenten ajalta. Usko’s pois valittiin myös vuoden 2023 speliyhtyeeksi.

On meitä soittajia enempikin suvussa, ja perinne tulee jatkumaan tästäkin eteenpäin. Ohjelmistoomme kuuluu muunmuassa kansansävelmiä, mutta myös paljon omia sävellyksiä. Meidän keikalla soivat niin polkat, jenkat kuin valssitkin.