Nakkilan Seudun Harmonikoilla on paljon erilaisia kokoonpanoja. Harmonikkaristeilyllä nuorista taitureista Ella Elomäki, Ville Vehkalahti ja Eveliina Eloranta esiintyvät yhdessä opettajansa Vesa Formusen kanssa.

Ohjelmistossa on kappaleita laidasta laitaan, perinteisistä harmonikkakappaleista viihdeharmonikkakappaleisiin.

Porista kotoisin oleva Ella Elomäki on soittanut haitaria 5-vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä hän työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana musiikkipäiväkodissa. ”Pyrin siellä tuomaan haitaria tutuksi lapsille itse soittaen ja myös niin, että lapset pääsevät itse kokeilemaan soitinta. Harmonikka on esillä, vapaasti kokeiltavissa ja arjessa mukana.”

Ella Elomäki on kilpaillut paljon Pelimannimestaruuskisoissa ja osallistunut myös Kultaiseen ja Hopeiseen Harmonikkaan. Kultaisesta Harmonikasta käteen on jäänyt kahdesti toinen sija. 

Laviasta kotoisin oleva Ville Vehkalahti voitti Kultaisen Harmonikan vuonna 2022. Myös hän on Nakkilan Seudun Harmonikkojen riveissä ja Vesa Formusen opissa kasvanut valovoimainen haitaristi. Tällä hetkellä hän opiskelee ilmaisutaidon lukiossa Tampereella. Soitonopiskelu jatkuu Tampereen konservatoriossa.

Kankaanpääläinen moni-instrumentalisti Eveliina Eloranta on soittanut harmonikkaa 8-vuotiaasta lähtien Vesa Formusen opissa. Eveliina hurahti haitarin soittoon heti ensikosketuksesta ja onkin kilpaillut monissa eri kilpailuissa jo vuosien ajan. Vuonna 2018 hän voitti Hopeisen harmonikan vain vajaan kahden vuoden soittokokemuksen jälkeen. Pian 16 vuotta täyttävä Eveliina luo lukio-opiskelunsa ohella uraa itselleen musiikin parissa.